2011. június 14., kedd

Szép új világ...?


És én még azt reméltem, hogy az agyament ötletelés közben legalább néha tartanak egy kis szünetet.
De nem.
Annyira nem, hogy a heti rovat már nem is lenne elég, naponta több bejegyzést tudnék írni.
Persze ennyire nem fogom elragadtatni magam, sőt igyekszem majd többnyire a munkával kapcsolatos hülyeségeiket kommentálni. 
Félek, még így is bőven lesz mit.

A mai poszt kifejezetten a közmunkás (elnézést, ez valójában közhasznú munkás, csak úgy olyan hosszú) kommandót érinti, az IQ titánok ugyanis elgondolkodtak rajta, hogy hogyan tudnának még az eddiginél is nagyobbat rúgni belénk, minimum úgy, hogy míg élünk megemlegessük.

Emlékszünk még mivel hülyítették a jónépet?
A család mindenek előtt, támogatjuk, vattába csomagoljuk őket, mert jaj, fogy a magyar, bla-bla-bla...

Ehhez képest most olyan nyalánkságok vannak tervben, mint stadionok, víztározók és gátak építésén való részvétel, nem önkéntes alapon, akkor és oda utazással amikor és ahova megszabják, különvonatokkal, konténerfalvakba...

Aki szeretne bővebben informálódni, mert érintett, vagy esélyes, hogy érintett lesz (vagy egyszerűen csak mazochista és vágyik egy lájtosabb idegrohamra), az itt megteheti.

Nos, ami ezt az ötletcunamit illeti, az egy dolog, hogy arról nem szól a fáma, hogy ezért a munkáért ugyan mennyit terveznek fizetni, vagy terveznek-e egyáltalán fizetni érte (bár nagyon remélem, hogy azért az EU ezt már tényleg nem hagyja rá a hiénabandára).
De azért így szétszakítani a családokat azért nem gyengén felháborító.

Én személy szerint leszarom, hogy egyesek lenéznek és szégyellnivalónak találják a helyzetemet és a munkámat.
És a gyerekemmel is megbeszéltem, hogyha emiatt őt bármilyen atrocitás érné ("kedves, értelmes" osztálytársai vannak), szarjon bele nyugodtan ő is, mert ez nem ez én szégyenem, és még kevésbé az Övé.

Vannak azonban akik ezt nagyon mellre tudják szívni, és épp ezért tudnak nagyon "rájukszállni", igen, sajnos ők családilag lesznek "megbélyegezve".
Innen üzenem Nekik, hogy ez a megbélyegzés csak az ő fejükben létezik. 
Amint nem vesznek róla tudomást, és helyette inkább azt tudatosítják, hogy ők mindent megtettek azért, hogy ne így legyen, onnantól kezdve NINCS MIT SZÉGYELLNIÜK!

Mindenesetre egyre kevésbé bírom elhinni, hogy azok odafent nem szorulnak sürgős elmeorvosi ellátásra.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése