2012. február 23., csütörtök

Well done!


A cimben szereplo mondatot en kaptam a tegnapi Body Attack utan Sarah-tol.
S noha itt nagy divatja van a dicsergetesnek, meg kell mondjam, hogy nagyon jol esett.
Mert ez azert azt is jelenti, hogy figyelnek rank.

Es ez nem duma, mert az elso edzes alkalmaval Sarah class elott is odajott elmagyarazni, hogy mirol szol ez a mozgasforma, es class vegen ujfent megkeresett, hogy megerdeklodje hogy tetszett a "kinzas".
Akkor meg nem voltam olyan  optimista, mert nem birtam minden mozdulatot rendesen leutanozni. 
Na igen, akad nemi problemam a mozgaskoordinaciommal, annak ellenere, hogy ugraltam en mar tanckarban is. (Csak ott nem "tukorben" kellett elsajatitani a koreografiat. :D )
O azonban biztatott, hogy fog ez meg sokkal jobban is menni.
Igaza lett.
Es jot nevetett, mikor mondtam, hogy valoban sokkal  konnyebb mar kovetni oket, raadasul meg levegot is kapok.

Egyebkent a rendszeres mozgas eredmenyekent a valtozas mar szemmel is eszlelheto, ezert elhataroztam, hogy megjutalmazom magam.
Mivel idejet sem tudom, hogy mikor vettem magamnak utoljara boltban farmernadragot (minden farmerom turis), igy bementem a varoskozpontba es a Primarkban regota "csodalgatott" skinny farmerok kozul valasztottam kettot.
Nem tudom elmeselni az erzest amikor meglattam magam a probafulke tukreben, de ugralni es sikongatni lett volna kedvem, mert ugy allt rajtam, mint akire raontottek (ez nalam nagyon ritka!).
Megprobalkoztam egy super skinny-vel is, es bar sikerult felvennem, de az vegul nem jott velem haza, mert enyhen elszoritotta a verkeringesemet, mivel nem vagyok piszkafa alkat. 
Mondjuk ezt nem banom.
Kulonben is, inkabb az izmaim tartsanak ossze, mint egy gatya. :D


5 megjegyzés:

  1. Gratulálok a sportsikerekhez :)

    VálaszTörlés
  2. :) Nagyon jó hallani ezt tőled!!! És a body attackos edzés, meg a többinél is le a kalappal!!! Ideje rákapcsolnom eleddig csak otthon nyúztam magam (fűrészizmokra :D) de futni van kedvem, viszont te lelkesítően hatsz rám! :D Skinny faroshoz is gratula!!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Csak azt tudom mondani, hogy hajrá!
      Mindenképpen megéri elkezdeni a mozgást, utána meg a lendület visz tovább.
      Na meg az eredmények. Meg a skinny... :D

      Törlés
  3. :) tudom, megy is már olyan oldalsó hasizmom van, hogy öröm nézni. A fűrészek látszanak, és fogyott is sokat. A futáshoz kellene a jobb idő.

    VálaszTörlés