2012. február 14., kedd

Egyszer fenn, egyszer lenn



Mert nem lehet mindig meguszni. :)

Tegnap mazlim volt, mert az utolso szunet elott/kozben egy emberen kivul mindenkit hazakuldtek az agency-s bagazsbol, es ugy volt, hogy en is a koran tavozos csapatban leszek, de aztan transzportos okokra hivatkozva vegul en lettem az az egy, aki mindent visz.
Kicsit fura volt kozel egyedul lezengeni a picking emeleten, de valojaban mar nem volt sok hatra muszak vegeig.

Ma viszont engem is utolert a vegzet.
Persze sejtheto volt a rendelkezesunkre allo megrendelos lapok szamat tekintve.
Bevallom, nem is volt ellenemre a korabbi dobbantas, mert valahogy nem az en napom volt a mai. Rendre belefutottam a problemas megrendelesekbe es cseppet mar tobb volt kettonel. 
Raadasul a meg mindig a raktarban tevekenykedo legosok mara hirtelenjeben rittyentett akadalypalyaval keszultek, igy kb dupla annyi idobe telt egy-egy adag megrendelest a rendeltetesi helyere juttatni.
Az meg kulon csucs volt, hogy az elozo nap please finish felirattal ellatott megrendeleseket ugy otthagyta a morning shift apraja-nagyja, mint kutya a szaharat. Pedig vaknak kene lenniuk ahhoz, hogy ne vegyek eszre.
Ez egyebkent kicsit felhaborito, mert nekunk muszak elejen az az elso, hogy a felbehagyott megrendeleseket annak rendje es modja szerint befejezzuk. 
De hat a morning shift mar csak ilyen... na ja, az angolok messze nem a munka hosei. (a kisdobosai sem)
Mivel kolcson tenyer visszajar, na meg a forkliftesek sem voltak a helyzet magaslatan, holnap ok is fognak meglepetest talalni a belt mellett. :D

Lenyeg a lenyeg, ma 2 oraval hamarabb leptunk le.
Viszont igy legalabb nyugodtan be tudom fejezni a mara szant bejegyzest, sot, bonuszkent ezt is olvashatjatok. :D


2 megjegyzés: