2012. február 6., hétfő

Vihar a biliben



Mert hulyek mindenhol vannak.

Jelentem megvan a melohely ugyeletes birkaja is, es bar meg csak par napja csinalja a fesztivalt, mi mar nagyon unjuk.

Az egesz annyival kezdodott, hogy egy adag lada blokadot okozott a szalagon letolando sor kozepen, ezert a sorozatgyilkos lerakta oket a szalag ala. Csak aztan vissza mar nem pakolta. Hogy o volt a "bunos" az csak kesobb derult ki.
A ladak tulajdonosa kisebb szivbajt kapott, mikor nem talalta oket a helyukon, ahol hagyta.
(Ez valoban baromi idegolo tud lenni, jomagam is belefutottam mar parszor. A ladak persze mindig megvannak, csak hat az a par pillanat, mig meglatja oket az ember...)
Korkerdes intezodott a fent lezengokhoz, hogy ki volt a tettes, mert legkozelebb visszarakhatna a szivinfarktust megelozendo.
Na erre a korkerdesre az egyik holgyemeny varatlan hevesseggel valaszolt, mint kiderult nagyon nem allhatjak egymast a ladagazdaval, es nyomdafesteket nem turo hangnemben kikerte maganak a gyanusitast, majd feldultan elviharzott.
Mivel nem ez lett volna az elso eset, hogy a supervisorhoz megy panaszkodni (Istenem, komolyan, mint az oviban! Mintha nem is felnott emberek lennenk.), a ladagazda kesobb kozolte vele (szerencsetlensegere), hogy nyugodtan mehet most is, de akkor o is elmeseli hogy beszelt vele Obirkasaga.

Es innentol elszabadult a pokol.
Aznap meg nem tortent semmi, en is probaltam csititani a kedelyeket amennyire tolem telt.
Masnap viszont valami bekattanhatott szegenykenek, valszeg arra gondolhatott, hogy legjobb vedekezes a tamadas.
Hat o tamadasba is lendult, annak ellenere, hogy az elozo napi panaszos aznap meg egyetlen szot sem intezett hozza, sot ahol csak tudta kerulte  meg a latasat is.
A vege az lett, hogy mindkettojuket raportra hivta a super kulon-kulon (Kepzelem mennyire elvezhette, hiszen mas dolga sincs, mint ilyen okorsegekkel foglalkozni.), es megprobalta oket kozos nevezore hozni.
Hulyecske addigra annyira belelovallta magat onnon nagyszerusegebe, valamint abba, hogy ot itten megfenyegettek, mert a masik csaj milyen indulatos meg kulonben is, hogy a supernek eselye sem volt.
Vegul Hulyoke kicsit korabban tavozott, mert teljesen kiborult.
Nem mondhatnam, hogy nagyon bantuk.

Remeltuk, hogy ennek ezzel vege is, a hetvegen (mivel ez a mult penteken tortent) szepen lenyugszik, kipiheni magat, satobbi.
Hat amekkorat mi tevedtunk!

Ma ugyanis a masik superrel is eljatszotta ugyanezt, raadasul ugy, hogy a "bunbak" vegkepp egy budos szot sem szolt hozza egesz allo nap.
Teny, hogy egymas kozt beszedtema volt, es Baromkanak ez nagyon nem tetszett, na de konyorgom, megis mi a fenet vart, miutan ekkora cirkuszt csinalt? Gondolkozott volna mielott eloszor panaszra jarult a supervisorhoz. Pl, hogy van-e ertelme egyaltalan.
Elvegre o olyan hihetetlenul okosnak tartja magat, hogy a masik csajjal, nevezzuk K-nak, szemtol-szembe kozolte, hogy szerinte o nagyon buta, es ezert barmire kepesnek tartja.
Hja, szar ugy, de jol tartja a mondas: mindenki magabol indul ki...

Mondjuk ketsegtelenul eredmenyes a kis bosszuhadjarata, mert szegeny K lassan mar mindenert bocsanatot ker. Nem gyozzuk mondani neki, hogy oda se figyeljen ra.
Nem mintha ez megoldas lenne, mivel mar mi is csak ovatosan merunk rohogni a hata mogott, nehogy azt higgye mar, hogy rajta szorakozunk.
Na ja, nem szeretnenk mi lenni a kovetkezok...

Egy szo mint szaz, mar nagyon unjuk.
Ha tovabb csinalja, akkor elobb-utobb en fogom a super ele cibalni, es ott elotte fogom megkerni ra, hogy mostmar aztan fejezze be, mert nagyon elegunk van.

3 megjegyzés:

  1. Hujj látom tényleg mindenütt akad egy pár ilyen alak... Hogy ez mire jó neki? Talán ettől érzi magát valakinek...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. En mar regen nem probalom megerteni az ilyeneket. :D
      Ha o igy erzi jol magat, akkor ki vagyok en, hogy ezt megtiltsam neki?
      Legfeljebb elobb-utobb nalam is elszakad a cerna, de akkor meg mar magara vessen. :D

      Törlés
  2. Lehet, azt hiszi, ettől előbbre kerül?

    VálaszTörlés