2012. február 16., csütörtök

Keso esti gyors



Sot, ha nem sietek, akkor ejfeli gyors lesz belole. :D

Tudom, tudom, nagyon fecsegos lettem mostanaban, de hat mit csinaljak, ha egyszer epp elmenytultengesben "szenvedek"?

Ma a Fab Abs nevezetu testedzesi formara latogattunk el, ahol leginkabb a hasizmainkat acelozzuk.

Kezdesnek egeszen ketsegbe estunk, mert ugyan az utolso percben futottunk be, ez messze nem indolkolta a nema csendet es az intenziv hullaszagot. Az meg hagyjan, hogy rajtunk kettonkon kivul nem volt a teremnel senki, de az instruktor sem volt sehol. 
Mondjuk ez nala nem meglepo, mert neki aztan maniaja az utolso utani pillanatban betoppanni.
Ez tortent most is, es kicsit sajnaltuk is szegenyt, mert nem volt eppen boldog, mikor kozoltuk vele, hogy csak ketten vagyunk.

De le a kalappal elotte, mert miutan biztositottuk rola, hogy a cserebe felajanlott gym helyett maradnank az o orajanal (3/4 orajanal, es higgyetek el, ez boven sok), es megbizonyosodtunk rola, hogy neki sem lenne jobb dolga, o becsuletesen megtartotta nekunk a class-t, mondhatni privat orat kaptunk szemelyi edzovel.

Meg bemelegites elott nevettunk egy jot (mondjuk vele nem nehez), mert ovatosan meg szerette volna tudakolni, hogy nem lengyelek vagyunk-e.
Az tiszta sor volt, hogy nem itt szulettunk, de ezt ennyire direkt modon nem lehet am megerdeklodni, mert a derek lengyelek nagyon zokon tudjak venni, es abbol meg barmi is lehet.

Hogy miert pont a spanyol jutott eszebe eloszor egy voros haju demon, valamint egy sotet haju de jelenleg igen feher boru noszemely lattan, talan sosem fogjuk megtudni.
Viszont jot nevettunk a feltetelezesen.

O (ja egyebkent Steve-rol beszelek :D ) mindenesetre megkonnyebbulten felsohajtott mikor elarultuk, hogy magyarok lennenk, es kepzeljetek, tudja hogy hol van Magyarorszag.
Sot, mar ketszer volt is Pesten es  nagyon tetszett neki.

Ennek oromere jol megdolgoztatott minket, meg olyan feladatokat is kaptunk, amit normal class-on nem csinalnank.
Persze huncut a pacak, mert elokerultek a paros feladatok is, es az en segitsegemet vette igenybe, hogy szemleltesse mit is szeretne latni.
Miutan ilyen kormonfontan megtudakolta a nevemet, majdnem megdicsertem, hogy bravo Steve, ugyes probalkozas, de a telefonszamomhoz mar kenytelen leszel valami mast kitalalni. :D

Mielott barki felreertene, valojaban valszeg meg sem fordult a fejeben ilyesmi, halal artatlan sportbolond a pasi es sanszos, hogy nem teljesen komplett (vagy csak jol jatssza a hulyet :D ), es sokadik ranezesre is azon morfondirozik neha az ember, hogy vajon mit sziv... :D

Egy biztos, amellett, hogy nagyon jol szorakoztunk, ora vegere az osszes hasizmunk at lett mozgatva.
Meghozza mint megtudtuk, nem a hires sixpack-re mentunk ra, ami max jol nez ki, de semmi kulonosebb funkcioja nincs, hanem az alatta meglapulo harant es ferde hasizmokra, amik a valodi munkat vegzik.



4 megjegyzés:

  1. :D

    Tök jó, hogy jársz mozogni! Itthon is sportoltál, csak nem írtál róla?

    Nekem Pilatesen mondták, hogy a látványos izmok csak szemet gyönyörködtetőek maximum, de a gerinc tartásában az alatta lévő láthatatlanoknak van szerepe. Azt kell erősíteni.

    VálaszTörlés
  2. Igen, en is nagyon elvezem a tornakat. Meg azt, hogy kozossegben vagyok es egyre tobb az ismeros arc. Meg azt is, hogy mar latszik az eredmenye.

    Otthon ilyen formaban nem sportoltam, az anyagiak hianya miatt.
    De meglehetosen aktiv eletet eltem, mert mindenhova vagy gyalog vagy bringaval kozlekedtem.
    Es neha, hosszabb-rovidebb ideig, elokerult a Cindy Crawford fele torna dvd, amit nagyon szeretek es csak ajanlani tudok, de egy ido utan unalmas, mindig ugyanazok a mozdulatsorok, satobbi... szerintem erted.

    Itt meg ahany oktato, ahany fele mozgasforma, annyifele megkozelites.

    Nagyon szeretek jol leizzadni es csapagyasra hajtani magam, de a pilatest is birom, mert az maskepp mozgat at...

    Hat na, asszem sokaig tudnek meselni rola. :D

    VálaszTörlés
  3. Igen a változatosság gyönyörködtet, én sem szeretem mindig ugyanazt csinálni :), de tök jó, hogy ott megtaláltad ez a termet és be tudod vállalni anyagilag :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Csak azt sajnalom egy kicsit, hogy ez otthon kb a lehetetlen kategoria volt szamomra.
      Itt meg apropenz, barki szamara elerheto.

      Törlés