2012. január 7., szombat

Egy emlekezetes het



Ugy am!
Es azon melegeben jegyezzuk meg a het legfontosabb datumat:

06/01/12

De mert gonosz vagyok, csak kesobb fogom reszletezni, miert is olyan fontos kifejezetten ez a nap, amit sosem fogok elfelejteni.


Szoooval a heten sokminden tortent itthon es a meloban is.

Peldaul ujfent tiszteletet tette nalunk a VM fedonevu netszolgaltatassal genyozo tarsasag, hogy aztan ujfent ne csinaljanak semmit, viszont bezsebeljek a szokasos 40£-jukat.
Ebbol kovetkezik, hogy kabeles net tovabbra sincs... de ez engem mar nem izgat. Tema reszemrol egyszer s mindenkorra lezarva.


Odabent... nos punkosdi kiralysag, de kis hijan teamleader lettem...
En csak nemhivatalosan ertesultem errol a tervrol, es mar akkor is nonszenszkent ertekeltem. 

Szerencsere ezt a tervet meg idejekoran elvetettek. Mert ugyse vallaltam volna.
Tul nagy felelosseg, ami koztudottan nincs tul jol megfizetve (ertsd: a fizetes nem aranyos a felelosseggel). Az ejszakazashoz meg mar oreg vagyok :D

Az otlet Gary super (ki mas?) fejebol pattant ki... merthogy en ertek a szamitogepekhez, meg jol beszelek angolul, meg-meg-meg... es akkor esetleg a himzogepeket is be tudom allitani, meg a felrakando logokat szerkesztgetni, hogy jo legyen... (mondom en, hogy tul van itt misztifikalva az IT), az addigi ejszakas supervisor helyett meg (akivel kicsit elszallt a lo, ezert kenytelenek voltak megvalni tole) kellene valaki, aki kicsit kevesebbe van a cegnek es viszi az ejszakas muszakot, egyedul.
Ja es a raktarnak ez egy tok mas reszlege, mint ahol most dolgozok, tehat halvany lila gozom sincs rola.

Ami azt illeti kedves, hogy kinezte belolem.

De akkor is erthetetlen, hogy kulonosebb fejfajas nelkul egy durvan 2 es fel honapja itt dolgozo, valojaban alig ismert emberre bizott volna egy egesz muszakot csak azert mert mondtak rola valamit.
Uncsitesot kerdezte, hogy szerinte mit szolnek hozza, vallalnam-e, satobbi, de teso esznel volt es javasolta, hogy ezt talan velem beszelje meg inkabb.
Na ebbol a beszelgetesbol - oszinte megkonnyebbulesemre - mar nem lett semmi.


A kollegak a karacsony alkalmabol felszedett zsirparnaikkal foglalkoznak, es ezerrel megy a szervezkedes, hogy marpedig ez ellen tenni kell, ugyhogy most a testedzes es a dieta kulonbozo formait fontolgatjak ossznepileg.

Egy melokozi szunet alkalmaval epp errol ertekezett uncsiteso a superrel a kantinban, mikor jo szokasomhoz hiven par perccel kesobb vonultam be.

Kar, hogy nem egy szunettel kesobb tortent mindez, mert akkor valszeg rohogestol konnyes szemmel, de azt valaszolhattam volna Gary-nek arra a kerdesere, hogy en is csatlakozom-e a csajok aerobic edzes terveihez, hogy semmi szuksegem ra, mert a munka a pickingen az osszes izmomat formaban tartja, aznap kulonos tekintettel a rekeszizmomra.

Es igen, most kovetkezik a nevezetes datum, amire emlekezni fogok amig csak elek.
A ket ominozus szunet kozott tortent ugyanis, hogy a picike pacak a belt aljarol (a sorozatgyilkos) feljott a picking emeletere, es a kovetkezot kerte:

ne rakjunk fel tobb matricazando cuccot a beltre, mert nem tudja hova rakni, pakoljuk inkabb raklapra, es rakassuk le az FLT driverekkel, mert ez neki igy konnyebb es ezt mar a teamleaderunkkel is megbeszelte.

Fontosnak tartom megjegyezni, hogy mindezt egy szemrebbenes nelkul, halalkomolyan adta elo.

En legalabb ilyen szemrebbenes nelkul kozoltem vele, hogy fasza, nagyon orulunk, hogy neki ez konnyebbseg, nekunk viszont szivas, mert FLT drivert talalni muveszet, aminek egyikunk sem mestere... de ha a teamleaderrel megbeszelte, hat legyen...

Nekilattunk raklapot keriteni, megbeszeltuk, hogy mit hogyan es miert kene csinalni, hogy jo legyen, majd eppen kapora jott a teamleader, es az egyik kollegina a jovahagyasat kerte a terveinkre.

Ekkor derult ki, hogy a kis gazember aznap meg egy szot sem valtott a teamleaderrel, aki "what a liar!" (micsoda hazudos) felkialtassal indult szamonkerni rajta a sosemvolt megbeszelest.
Sajnos epp nem voltam fent, amikor visszatert a "kuldetesbol", de a tobbiek szerint tele szajjal rohogott.
A mini Bruce Lee ugyanis azt talalta mondani, hogy nem eleg jo az angolom, ezert nem ertettem amit o mondott...

Az osszes kozvetlen munkatarsam egyetert abban, hogy mindonk kozul az en angolom a legjobb.
A fenti magyarazat hallatan mindenki harsany nevetesben tort ki, es meg orak mulva is fel-felvinnyogott valaki ha megjelentem a szinen.
Talalgattak, hogy ha angolul nem megy, vajon milyen nyelven kene kommunikalniuk velem.

Szoval jegyezzuk meg, 2012. januar 6-a a napja annak, hogy kiderult: en nem is beszelek angolul.

A teljesseg kedveert azert azt is jegyezzuk meg, hogy a kis terrorista azota nem mer a szemem ele kerulni... :D



Visszakerdez

4 megjegyzés: