2011. december 22., csütörtök

Kiskaracsony, nagykaracsony...

Bocsesz, de most nem fogok az ekezetekkel szoszolni, mert korankeles lesz. Holnap ugyanis csak fel napot fogunk dolgozni, azt is delelott.

Hat kerem, a karacsonynak itt megadjak a modjat, meg a munkahelyen is.

Kb egy hete a ceg megajandekozta meg az agency-s dolgozokat is, mindenki kapott egy a ceg logojaval ellatott ugynevezett fleece-t, ami egyfajta polar zipzaros pulcsi, es olyan finom meleg, hogy gyakran az is eleg az utcara (ma 10 fok volt), plusz egy par ujj nelkuli kesztyut.
Persze ez munkaruha, de nem a ket filleres fajtabol.

Ma pedig unnepi "vacsora" volt odabent, bufe formajaban (hasonloan, mint Halloweenkor), mindez megfejelve egy gratisz egy oras szunettel (hogy legyen idonk emeszteni :D ).
Alapban egyebkent ket 15 perces meg egy fel oras szunetunk van munka kozben.

Itt nagy hagyomanya van a karacsonyi lapoknak, ment is az osztogatas ezerrel, en is megirtam eletem elso tizensok card-jat es olyan jo volt latni, hogy meg az egyebkent kisse morcos Craig super is szelesen mosolyogva koszoni meg.

Holnap a szigoru szabalyokon is lazitanak egy kicsit, dress down day lesz, amikor is a gyaszos egyenfeketet itthon hagyhatjuk es mindenki olyan ruhaban megy, amilyenben akar, csak a Hi Vis meg a safety shoes kotelezo, de az nem is baj, mert nem egyszer vedte mar meg a labamat mikor veletlenul a ladak utjaban felejtettem oket... :D

Mivel holnap csak delig dolgozunk, utana a nyakunkba vesszuk a varost, mert akad meg par beszereznivalo, de aztan uj bejegyzessel jelentkezem, amiben kicsit reszletesebb leirast is adok a varosrol, ahol elek, mert meger egy miset.
Remenyeim szerint kepek is keszulnek majd, de ezt nem igerem biztosra.

Most pedig megyek aludni. Jo ejt! :D

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése