2011. november 30., szerda

Osszefoglalo 3.

Avagy a legenda en vagyok, nem pedig Will Smith. :D

Talan meg emlekeztek az overtime-os bejegyzesemre, amikor is sikerult a morning shift-tel egyutt huzni az igat jo penzert.

Na kerem ez a ket napos kalandom mondhatni hiresse tett a melohelyen.

Mint utolag kiderult, olyan jo az angolom, hogy az a szobeszed kezdte jarni a morning shiftesek kozott, akik javareszt angolok, hogy az afternoon shiftben egy angoltanarno dolgozik...
Es ezen ok nagyon ki voltak akadva, mert mifele hulyeseg, hogy egy ilyen tanult ember egy raktarban dolgozik egy tanari fizetes toredekeert.

Hazinenim, aki egyebkent az unokatestverem, mar ezelott is meglepett egy sztorival, szinten a morning shiftes kirandulasombol kifolyolag, amikor is sikeresen az o haverjat kerdeztem meg valamirol, es jol elbeszelgettunk azt kovetoen.
A kerdeses kollega aztan lelekszakadva rohant az uncsitesohoz, hogy kepzelje el, van meg egy magyar a pickingen (ez a raktaron belul a munkahelyem), es olyan aranyos amerikai akcentussal beszel, raadasul nagyon jol.

Uncsiteso szerenyen felvilagositotta, hogy igen tudja, mivel en pont az o rokona vagyok. A kedves uriember azota (is) szeles mosollyal fogad, es amikor csak teheti elbeszelget velem. :D

A legenda pedig nem sokkal ezutan kezdett el terjedni. :D
Kb ket hetig ringattak magukat ebben a tevhitben, amikor vegre ok is fel lettek vilagositva.

Mit ne mondjak, ez azert igazan hizelgo volt, hizott is a majam egy egesz kilot. :D

2 megjegyzés:

  1. Hű, ezt tök jó! És gondolkodj el azon, hogy inkább elmész egy suliba tanítani :) Nem gondolkoztál azon, hogy valami szakmába vágó melót keresel? Igazság szerint nem tudom, mi a szakmába vágó (vagy nem olvastam el alaposan a bejegyzéseid, vagy nem emlékszem), de ilyen tuti angoltudással talán el is tudnál helyezkedni!

    VálaszTörlés
  2. :)))

    Es azt meg el is felejtettem irni, hogy uncsiteso azert megadta nekik a kegyelemdofest, mikro kozolte, hogy otthon tanultam meg ilyen szinten angolul, most vagyok eloszor a UK-ben. :))))

    Egyebkent igen, tervben van a szakmaba vago melo keresese is, de valahol el kellett kezdeni a dolgozosdit, meg szokni az angol (lengyel :D ) kornyezetet, latni, hogy boldogulok-e egyaltalan.
    Azt hiszem erre a kerdesemre mondhatni pozitiv valaszt kaptam. :)))

    Udv: Draco :)

    VálaszTörlés