2011. október 26., szerda

Rebook



Nem, ez nem a cipo. 
Hanem mar megint at kellett rakatni az NI interjumat. 
(Szerintem ha legkozelebb hivnam oket, mar megismernenek. :D)

Tortent ugyanis, hogy az atlazitott hetvege utan hetfo reggel belecsapott a hurokba a Cypress Hill az Armada Latina-val kooperalva (ez a csengohangom :D), es a vonal masik vegen az agency-tol kerestek, hogy melo van, tudnek-e mar delutan kezdeni...
Hat megis mit lehet erre valaszolni?
De meg mennyire hogy tudnek, elvegre tobbek kozott ezert jottem az orszagba.

Egy ora mulva mar bent csucsultem az irodaban es az engem alkalmazni kivano ceg szabalyzatat olvasgattam, hogy aztan igy kiokositva meg tudjam valaszolni a feltett keresztkerdeseket.
Ezt a papirost kellett aztan magammal vinnem delutan es atadni a supervisornak.

A mesehez azert hozzatartozik, hogy szoltak egy-ket jo szot az erdekemben, a vendeglatoim egyike ugyanis mar szerzodessel dolgozik ennel a cegnel. Szoval csodak itt sincsenek (tul gyakran), de nem lehetetlen, hogy hamarosan kulon keres nelkul is behivtak volna, mert a ceg most lett tele megrendelessel es nagyon busy.

Hogy szavam ne feledjem...
Delutan fel 2-kor mar teljes harci diszben - ami itt komplett gyaszruha safety shoes-zal es hi vis mellennyel kiegeszitve - vartam az indulast. (Az angolok megszallottjai a biztonsagnak, nagyon vigyaznak a labunkra meg hogy messzirol lathatoak legyunk. Tehat ok nem megkulonboztetni akarnak a szep sarga mellennyel.)
Aztan a hazigazdamnak (azota nekem is) megszokott idopontban megerkezett ertunk a transportunk, aki heti fix osszegert (par font) elvisz minket a ceghez.

A ceg egy raktar egyebkent, nem keves megrendelessel, amit mi szedunk ossze, keszitunk el illetve csomagolunk szallitasra keszre.
En az osszeszedos reszre kerultem, kaptam egy helyes kis scannert, ami mondhatni a harmadik vegtagom, es a tarsasagaban nagyokat rohangalok hogy osszegyujtsem az egy megrendeleshez szukseges cuccokat. 
Ezeket aztan meghatarozott szinu ladakba pakolom, felrakom szalagra... es mar scannelem is a kovetkezo megrendelest.

A supervisor kezdesnek megkinalt egy lengyel (annyi van itt, hogy gatat lehetne epiteni beloluk a Temzere), enhyen nazalisan beszelo szerzodeses melossal, hogy o tanitson be. 
Gondolom ugy volt vele, hogy ha ezt a csajt megertem, akkor a tobbiekkel sem lesz gond. :D
Nos, nem volt gond.
Az elso szunet elott mar egesz gordulekenyen - es egyedul - csinaltam amit rambiztak.

Szunetben mar tukon ulve vart a "hazinenim", elvegre o vallalt felelosseget ertem, de azt hiszem sikerult megnyugtatnom, hogy minden a legnagyobb OK. :D

Csak annyi problema akadt, hogy a delutanos muszak miatt nem tudtam megjelenni az NI interjun, ezert ujfent rebookolni kellett az idopontot.
Mivel ezuttal reggel 9-re osztottak be, talan nem kell tobbet hivnom oket. De lehet, hogy ezt mar ok is remelik. :D


4 megjegyzés:

  1. Na orommel olvasom, hogy mennyi melod van! Ez utobbit Anyosom csinalja Debrecenben, ahova Teged is meginvitalt, csak akkor valamiert nem akartal. Nem baj, orulok, hogy kinn meg minden megy mint a karikacsapas! Szoritok Neked azota is.

    VálaszTörlés
  2. Hűha, nagyon pörögnek az események! Csak így tovább!

    VálaszTörlés
  3. Tora Dragam, nem veletlenul nem akartam, hanem mert egesz eletemben nagy mumusnak szamitottak a szamok, koszonhetoen a jol fejlett diszkalkuliamnak.
    De az elet vagy a sors, vagy valami fentebbi ero megis folyton az iranyba terelget, hogy ezzel is kezdjek valamit.
    Ezert aztan, ha mar ugyis ekkorat valtoztattam az eletemen, akkor ez elol sem menekulok tovabb, hanem felveszem a kesztyut.
    Meg szerencse, hogy nem kell fejben szamolnom. :D

    VálaszTörlés
  4. Ami, nagyon szepen koszonom!
    Ha mar porges, amint idom lesz, elmeselem azt is, hogy most miert nincs. :D

    VálaszTörlés