2011. szeptember 26., hétfő

Utolsó hét

Mármint munkailag, mert amúgy még itthon rontom a levegőt egy darabig.


Off... Egy 10-es skálán vajon mennyire számít fáradtnak az, aki rejtvényfejtés közben a nemes, derék helyett azt olvassa: deres fenék... ? XD


Visszatérve az utolsó napjaimra... tök fura.

Egyszer úgyis véget ért volna, hiszen ez egy határozott idejű munkaszerződés, a munka mibenlététől függetlenül és a szerződés lejártával ugyanúgy elváltak volna útjaink.

Most mégis naponta hallom a munkatársaktól, hogy mi lesz velük nélkülem, ki fog nekik viccet mondani, meg ki lesz a "főnökasszony" (ezzel egyébként a világból ki tudnak kergetni... jobb híján vigyorgok rajta egyet, aztán csinálom tovább a dolgomat).

És ez még hagyján, de mikor a munkaügyről is megkapom ugyanezt, és még a kilépő papírjaimat is pikk-pakk intézik... na az azért baromi jól tud esni.

Ilyenkor kicsit mindig bennem van, hogy máshol, normális munkahelyeken vajon miért nem kíváncsiak rám. Holott eddig még bárhova bekerültem, ott hamar befogadtak, megkedveltek. (talán csak az utolsó helyemről jöttem el rossz szájízzel, de az nem is volt legális)
Jó, tudom, hogy ez nem sokat számít, meg különben is kell a hely az ismerősnek.
Meg azt is tudom, hogy amilyen irányban most halad ez az ország, könnyen meglehet, hogy én járok jobban azzal, ha nem kíváncsi rám a kutya sem.


Odabent egyébként ezerrel megy a szervezkedés. :)
A meglepi kicsit feltűnőbben "készül", mint szeretnék, de hát a feltűnést nem egyszerű elkerülni egy ilyen kis közösségben. Ezért én úgy teszek, mintha nem venném észre, hogy itt biza búcsúztatás lesz foganatosítva.

És majd igyekszem jól meglepődni... :D

3 megjegyzés:

  1. Ejj azért száguld feléd az októberi dátum! :) Egyik szemem sír, mert elmész, másik örül mert elmész. Egy tuti, nagyon fogsz hiányozni!!!!!

    VálaszTörlés
  2. Nagyon kedves tőlük, hogy készülnek a búcsúra! Ez sokkal többet jelent, mint a gyökér vezetők, akikről mesélni szoktál.
    Ugye majd kintről is tudósítasz?

    VálaszTörlés
  3. Száguld bizony! Hogy mennyire, arról majd holnap írok, mert mára már kész vagyok. :D

    Ami, igen, valóban nagyon aranyosak, és nagyon sokat jelent. Erről is holnap fogok írni. :D

    És az csak természetes, hogy kintről is folytatom a blogot. ;)

    VálaszTörlés